Aquesta web utilitza cookies de tercers, per a millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies". Més informació X Tancar

 

 
  Català Castellano   idioma mida del text   
serveis
 

Panell d'anuncis

En aquest apartat podeu sol·licitar la inserció gratuïta d’anuncis: ofertes i demandes de treball, venda i compra d’objectes de segona mà a més de tot allò que sigui d’interés general.
El Col·legi es reserva el dret de triar els anuncis abans de la seva inserció en aquesta pàgina web.
Els anuncis estaran inserits com a màxim tres mesos a partir de la data de lliurament i es podran retirar quan l’anunciant ens ho comuniqui mitjançant el formulari de cancel·lació d’aquesta pàgina.

OFERTES
DEMANDES

 

Sol·licitut d'anunci

Baixa d'anunci

Persona creativa per tasques de disseny gràfic Referència: 22.06.2015

Busquem persona creativa per tasques de disseny gràfic, gestió de webs (wordpress, prestashop), creació de newsletters i community manager. Localitat: Aiguaviva (Girona) Edat: 21-30 anys S´ofereix contracte laboral a jornada completa Contacte: communication@sistemb.com


Dissenyador Gràfic Referència: 28/04/2014

Se busca: Diseñador gráfico. Free lance Barcelona Interesados escribir a: admin@tcompleta.com Se concertará Entrevista personal.


DISSENYADOR/A GRÀFIC/A Referència: 02.01.13

Dissenyador/a gràfic/a. Les seves funcions seràn realitzar mitjançant el photoshop un dibuix proposat per una dissenyadora. Aquest dibuix desprès es plasmarà en un teixit.
Es important que aquesta persona tingui coneixements d´il·lustració i experiència, doncs necessitem una persona "ràpida".


COMPARTIM DESPATX A SARRIÀ-ST.GERVASI Referència: 11.01.2013

Empresa de disseny gràfic ofereix diferents espais de treball. Disposem d'una illa central amb 4 taules grans de disseny per 150€/mes + iva (per taula). Tambè oferim despatx privat de 10m2 amb taula doble i mobiliari de disseny per 250€/mes + iva. Àrea de treball amb molta llum natural, en zona ben comunicada. Els preus inclouen: cadires ergonòmiques, calaixeres individuals, wi-fi, aire acondicionat i calefacciò, bany, neteja i sala de reunions. Amb possibilitat de 1 plaça de parking en el propi edifici preu a convenir. Interessats trucar al 93/2099711


COMPARTIM ESTUDI A CIUTAT VELLA Referència: 28.09.2011

Som un despatx d'arquitectura i compartim espais de treball amb d'altres professionals o estudiants de diferents disciplines. Ara disposem d'un espai per a 2 persones en una sala ben il.luminada i molt agradable.Estem Sant Pere Més Alt, en un pis catalogat, amb espais comunicats entre ells, força lluminós i atractiu. Disposem d'espai comú, cuina, bany, neteja, adsl, aire condicionat, etc...Telf: 651083738. David.


  123  
 
 
    avís legal · crèdits · darrera actualització: 16-12-2017  
 
  notícies  
  història  
  objectius  
  estatuts  
  llei de creació del col∙legi  
  codi ètic  
  junta de govern  
  membres d'honor  
  acords, convenis i col·laboracions  
  canvi de dades  
  bústia de suggeriments  
  serveis del col·legi  
  borsa de treball  
  panell d'anuncis  
  espai del col·legiat  
  assessories  
  banca  
  salut  
  sector  
  oci i cultura  
  biblioteca  
  revista del col·legi  
  comunicats de premsa  
  notícies publicades  
  formació  
  fires i exposicions  
  premis i concursos  
  conferències i seminaris  
  notícies del sector  
  règim general d'autònoms  
  llei de col·legis professionals  
  associacions professionals i altres  
  webs d'interès