Aquesta web utilitza cookies de tercers, per a millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies". Més informació X Tancar

 

 
  Català Castellano   idioma mida del text   
serveis
 
Notícies del sector
Workshop: L'art de comunicar  

Definir qui som i què oferim de manera distintiva, clara, simple i persuasiva és una tasca
que només alguns arriben a desenvolupar amb èxit. És per aquest motiu que CIAN vol apostar
per una jornada destinada a les empreses del Delta de l’Ebre, independentment de la dimensió
i l’Àmbit professional i d’actuació d’aquestes.

Worshop CIAN
 

Convocatòria oberta :::: Select K  

Select K Graphic Design from Spain

Tens fins el 9 de desembre per fer arribar a Indexbook els teus treballs i formar part d´un llibre de referència.

selectK
 
2n Congrés Internacional de Disseny i Innovació  

Després de l’èxit de la 1a edició, l’Escola Superior de Disseny ESDi organitza el 2n Congrés Internacional de Disseny i Innovació, el lema del qual és “El disseny: motor de la competitivitat”. El Congrés tindrà lloc els dies 26 i 27 d’abril de 2012 a Sabadell i serà presidit pel dissenyador industrial català André Ricard.

Podeu presentar les vostres propostes de ponència per mitjà d’un resum (abstract) de 500 paraules a l’adreça de correu electrònic congres@esdi.es i ho podeu fer fins al proper 15 d’octubre. Consulteu en document de la Crida a la participació (Call for papers) les 9 línies temàtiques del Congrés, en les quals es poden emmarcar les vostres ponències.

El 1r Congrés Internacional de Disseny i Innovació de Catalunya (CIDIC) va tenir lloc l’any 2010.

Hi van participar professionals i investigadors de més de 15 països. El Congrés es va organitzar amb la finalitat de fomentar la integració del disseny a les empreses per innovar i guanyar en competitivitat. Hi van participar prop de 500 persones. Es van presentar 67 ponències, 7 de les quals pels ponents convidats, entre els quals professionals de prestigi com Alfred Astort (des de 1995 dissenyador d’interficies a Microsoft, Francesc Aragall (Design for all), Antoni Garrell, (Gestió de la innovació i economia del coneixement), Alberto Sanfeliu (UPC), Gui Bonsiepe (dissenyador industrial), Alastair Fuad-Luke (expert en disseny sostenible i ecodisseny) i Eric de Perthuis (directiu a Dassault Systèmes)

El Congrés Internacional de Disseny i Innovació de Catalunya ofereix el marc ideal per a compartir idees i experiències entre empresaris i professionals del sector. Podeu consultar al web de l'ESDi el Book of abstracts i les ponències de la 1ª edició.

 
2CI disseny i innovació 
Nou nombre de étapes amb portada de Twopoints.net  

El 22 de març de 2010, Paola Antonelli, conservadora del MOMA de Nova York, va adquirir l'arrova (sí, la @) per a la col·lecció permanent del museu. Verónique Vienne -dissenyadora gràfica i escriptora- ens explica en l'últim nombre de étapes: com aquest gest de Antonelli pot interpretar-se com l'entrada oficial a l'era posdigital. Interessant, veritat? Aquest és un dels molts articles de étapes 14, que arriba carregada de material molt interessant: una reflexió sobre els estampats de Marimekko i les connexions entre el disseny britànic i el finlandès, una entrevista a Ralph Herrmann creador de la tipografia Wayfinding Sans (pensada específicament per a la senyalització de carreteres), un divertit article de Pierre Ponant sobre la iconografia de les primeres novel·les i còmics de ciència ficció nord-americanes i més articles sobre tipografia, lettering, tecnologia aplicada al disseny... Entre les pàgines de étapes: també trobareu entrevistes a Leslie David, Els Graphiquants i Twopoints.net, l'estudi de disseny gràfic que signa la bonica portada d'aquest nombre.   étapes 
Premis Laus 2011  

El passat 30 de juny va tenir lloc la cerimònia d'entrega dels Premis Laus 2011, la Nit Laus, on es van entregar un total de 30 Ors i els 6 Grand Laus al millor treball de cada categoria. Aquest any s'han presentat un total de 1088 peces, de les que, a més dels Ors i els Grand Laus, hi ha 86 Plates i 151 Bronzes.

Fes clic en la imatge i descarrega't el llistat de guanyadors.

Més informació aquí

Laus 2011
  12  

 
 
    avís legal · crèdits · darrera actualització: 16-12-2017  
 
  notícies  
  història  
  objectius  
  estatuts  
  llei de creació del col∙legi  
  codi ètic  
  junta de govern  
  membres d'honor  
  acords, convenis i col·laboracions  
  canvi de dades  
  bústia de suggeriments  
  serveis del col·legi  
  borsa de treball  
  panell d'anuncis  
  espai del col·legiat  
  assessories  
  banca  
  salut  
  sector  
  oci i cultura  
  biblioteca  
  revista del col·legi  
  comunicats de premsa  
  notícies publicades  
  formació  
  fires i exposicions  
  premis i concursos  
  conferències i seminaris  
  notícies del sector  
  règim general d'autònoms  
  llei de col·legis professionals  
  associacions professionals i altres  
  webs d'interès