Aquesta web utilitza cookies de tercers, per a millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies". Més informació X Tancar

 

 
  Català Castellano   idioma mida del text   
serveis
 
Biblioteca
Tenim a disposició dels nostres col·legiats una biblioteca en constant creixement, que disposa de gran quantitat de publicacions.

Es poden trobar llibres d’editorials punteres en la publicació de llibres sobre disseny com les editorials Gustavo Gili, Actar o Index Book i que tracten temes del nostre interès.

En l’apartat revistes tenim una gran recopilació de revistes actuals i d’altres que ja no es publiquen: Experimenta, Arte & Diseño, Temes de Disseny, Visual, Artegráfica, Press Graph, Alabrent, La Prensa de la Industria Gráfica, El Publicista, Publicidad y Marketing, entre d’altres.

També disposem de bona quantitat d’anuaris nacionals i internacionals que ens mostren empreses i treballs del nostre sector, a més d’altres afins. Entre tots ells podem destacar la Guia Creativity, Creative Index España i Rotovision’s Creative Index.

A banda, hi ha molt material bibliogràfic antic amb molt interès per aquells professionals que tinguin ganes de cercar sobre el passat immediat de la nostra professió.

Tot el nostre material està a la vostra disposició, només cal que truqueu a secretaria per sol·licitar la visita:
tel. 93 301 02 34

Cercador per temes

Novetats

Disseny digital
Disseny editorial
Disseny gràfic
Disseny web
Història
El paper
Empresa
Publicitat
Maquetació
Packaging
Tipografia
Il·lustració
Altres


Novetats
Alex Trochut

More is More

Dani Navarro

Editorial: index Book

Any: 2011
Pàgines: 288
Format: 24.5 x 30 cm

Pes: 1.530 Kg
Característiques: cartoné
Idioma: Anglès
ISBN: 978-84-92643-86-8

 

L'editorial Index Book acaba de llançar el seu últim llibre, una íntima història sobre l'il·lustrador i tipógraf espanyol Alex Trochut. Dins de "More is More", Trochut parla de les seves influències professionals com Dalí i Miró i per descomptat dels seus treballs però també del procés de la seva creació. La filosofia de treball d'Alex Trochut és “Més és més”. És àmplia en elegància, execucions brillantment detallades que simultàniament ens embolica en un acurat control.

Lettering

Manual de producción y diseño

Andrew Haslam

Editorial: index Book

Any: 2011
Pàgines: 240
Format: 21 x 27 cm

Característiques: cartoné
Idioma: Castellà
ISBN: 9788425224270


Dissenyar, crear i produir lletres és un art. També ho és saber emprar-les amb el degut respecte. El llibre registra, documenta i exposa de forma visual els diferents processos mitjançant els quals es produeixen actualment les lletres que componen els diferents tipus de rètols, rètols i senyals.

Select B

Graphic Design from Europe

autors varis

Editorial: Index Book
Inclou DVD
Any: 2011
Pàgines: 612
Format: 14.8x21 cm
Pes: 1.115 Kg
Característiques: rústica
Idioma: Anglès
ISBN: 978-84-92643-95-0

El llibre es divideix en tres volums (Disseny Gràfic, New Media i Escoles) i cada projecte és presentat de forma individual en una doble pàgina.

Offf, Year Zero Limited Festival Edition

Offf

Editorial: Index Book
Inclou DVD
Any: 2011
Pàgines: 336
Format: 44x38 cm
Pes: 2.000 Kg
Característiques: rústica
Idioma: Anglès
ISBN: 978-84-92643-99-8

Conté obres exclusives de Alex and Liane, Alex Trochut, Ars Thanea, Base Design, Blake Whitman, Brosmind, Actop, Carl Burgess, Design is Dead, Eboy, Erik Natzke, Erik Spiekermann, Falk & Sun’s, Han Hoogerbrugge, Hort, House Industries, Ignore, Jon Burgerman, Johnny Kelly, Julien Vallée, Keetra Dean Dixon, Lertner & Sander, Marian Bantjes, Mr. Kone, MRW, Onur Senturk, PostPanic, Rick Banks, Rick Poynor, Rob Chiu, Si Scott, Stefan Sagmeister, Villar-Rosàs, Vincent Morisset entre d'altres… Cada pàgina d'aquest llibre-objecto pot ser arrencada i emmarcada utilitzant l'estoig que conté el llibre. Inclou DVD amb pel·lícules exclusives.

Diccionari visual de tipografia

Gavin Ambrose i Paul Harris

Editorial: Index Book
Any: 2011
Pàgines: 288
Format: 12 x 16 cm
Pes: 0.440 Kg
Característiques: flexibook
Idiomes: Castellano
ISBN: 978-84-92643-78-3REF: 6181


El present llibre constitueix una guia que inclou els termes més utilitzats en el camp de la tipografia. Amb termes com a Accents, Altura de x o Modulació entre uns altres, aquesta obra es converteix en un recurs de valor incalculable per a qualsevol persona interessada en la tipografia i el disseny gràfic. Cada terme es presenta amb una explicació i una contextualització, la qual cosa ajuda al lector a conèixer i comprendre millor la terminologia tipogràfica. S'han inclòs més de 250 termes de tipografia. Amb termes pràctics, com a Acoblament, Línia basi o Rematada, i moviments i estils, com a Art modern, Constructivisme o Reduccionisme, aquest llibre conté tota la terminologia moderna, a més dels termes tradicionals l'ús dels quals segueix vigent avui dia. Tots els termes tenen a més la seva traducció a l'anglès

TypoMag

Tipografia en les revistes 2a Edició

Laura Meseguer

Editorial: Index Book
Any: 2010
Pàgines: 192
Format: 17 x 24 cm

Pes: 0.500 Kg
Característiques: rústica amb sobrecoberta
Idiomes: Castellà
ISBN: 978-84-92643-52-3

Aquest és el primer llibre de la nova col·lecció Typo que aspira a ser una font d'inspiració per a tots aquells dissenyadors que usen la tipografia com a recurs principal en els seus projectes. tant des del plànol expressiu com del de la comunicació. El primer de la sèrie es titula TypoMag i està dedicat a la tipografia aplicada en revistes. En TypoMag s'analitzen l'excel·lència en l'ús de la tipografia, les tipografies dissenyades a mesura i les tipografies personalitzades en almenys 30 revistes de temàtiques diverses.

Green Graphics

Vicky Eckert, Efrén Zúñiga, Ana Freixas

Editorial: Index Book
Any: 2011
Pàgines: 240 páginas
Format: 17 x 27 cm

Pes: 1.100 Kg
Característiques: cartoné
Idioma: Anglès
ISBN: 978-84-92643-54-7

Vicky Eckert, Efrén Zúñiga i Ana Freixas tornen després de la publicació del seu llibre Growing Graphics per presentar tota una recopilació de projectes artístics dedicats al medi ambient. Amb un puzle 3D desmuntable com a portada, aquests dissenyadors ens ofereixen més de 150 projectes de més de 23 països diferents relacionats amb el medi ambient i l'escalfament global. Una selecció que abasta des d'imatges corporatives, campanyes publicitàries, llibres, exhibicions i projectes web on el disseny s'aferma amb un nou objectiu en si mateix: conscienciar al públic.

Select i

Graphic Design from Spain

Editorial: Index Book

2 Volums.
Any: 2010
Pàgines: 309 + 605
15 x  21,5 cm.

Apartat Professional Disseny Gràfic: Bildi Grafiks, Antón Granero, Armando Sotoca, Josep Bagà, Javier Abio.

Apartat Professional New Media: Ana Zelich, Estudio Dvein, Olivier Grau.

Apartat Escolas: Óscar Heredero, Jaume Pujagut, Ártemis Ruipérez.

 
 
    avís legal · crèdits · darrera actualització: 16-12-2017  
 
  notícies  
  història  
  objectius  
  estatuts  
  llei de creació del col∙legi  
  codi ètic  
  junta de govern  
  membres d'honor  
  acords, convenis i col·laboracions  
  canvi de dades  
  bústia de suggeriments  
  serveis del col·legi  
  borsa de treball  
  panell d'anuncis  
  espai del col·legiat  
  assessories  
  banca  
  salut  
  sector  
  oci i cultura  
  biblioteca  
  revista del col·legi  
  comunicats de premsa  
  notícies publicades  
  formació  
  fires i exposicions  
  premis i concursos  
  conferències i seminaris  
  notícies del sector  
  règim general d'autònoms  
  llei de col·legis professionals  
  associacions professionals i altres  
  webs d'interès